Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Selena féltékennyé akarja tenni Biebert

2014.07.29

Egy ideje ismét a média kedvenc témája lett Justin Bieber és Selena Gomez kapcsolata. Néhány hete még arról szóltak a hírek, hogy Biebs és Selena szakítottak, és mind a ketten más karjában kötöttek ki: Sel Tommaso Chiabrával – aki nem mellesleg Jessica Szohr pasija, aki egy tweetjében ki is fejezte nemteszését – és Tanz Watsonnal volt látható, míg Justin Yovanna Venturával találkozgatott. Most viszont úgy tűnik, hogy Selena mégsem tudta elfelejteni régi barátját.

 

Egy, a Jelenához közel álló ismerős, azt nyilatkozta, hogy az amerikai énekesnő azért pasizik állandóan, hogy felhívja ezzel exbarátja figyelmét, és visszacsábítsa magához: „Azt akarja, hogy Justin érezze, mit veszített, hogy otthagyta őt, és féltékennyé akarja tenni, ami úgy tűnik, működik is. Justin hagyott neki egy csomó üzenetet, de ő nem válaszol rájuk, még csak meg sem nézi, ez a taktikája. Selena még nincs túl rajta, de próbál tenni ellene, ezért, ha valahogyan úgy adódik, hogy találkozniuk vagy beszélniük kéne, Sel meghátrál.”

Gomez kisasszony egyébként nemrégiben Franciaországban és Olaszországban is megfordult, ahol néhány helyi fiú kiszúrta őt. Selly boldogan fotózkodott velük, puszit adott neki, mosolygott és flörtölt is velük. A fotók természetesen felkerültek a Twittere is, így lehetőség nyílott arra is, hogy esetleg Biebs is meglássa. Ez is része lenne a színésznő taktikájának? 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Május / 2020 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 95204
Hónap: 543
Nap: 28