Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Borítéktáska: így hordják a sztárok

2014.09.20

Egy-egy elegáns eseményre, ahová nem sok mindent szoktunk vinni, felesleges nagy táskákat cipelni, és különben sem illő, így sokan döntenek a borítéktáska mellett, mely alól a sztárok sem kivételek. Lássuk, mivel párosították kedvenceink a borítéktáskát!

Taylor Swift

A countrysztár számos alkalommal koronázta meg tündöklő ruháit egy-egy kistáskával, mely legtöbbször fekete vagy aranyszínű volt. A kiegészítők formája a szélestől a gömbölyűbbig megtalálható Taylor ruhatárában.

 

 

Selena Gomez

A Slow Down énekesnője szinte minden szettjéhez párosít egy borítéktatyót, mivel imádja ezt a kiegészítőt. A színük mindig különböző: volt már rózsaszín, piros, krémszínű, fekete és aranyszínű variáció is a kezében.

 

Laura Marano

Az Austin & Ally színésznőjét is többször kapták lencsevégre hivatalos eseményeken ilyesfajta kiegészítővel felszerelkezve. Az általánosnál kisebb méretű borítéktáskákat részesíti előnyben, így többnyire ezekkel látható.

 

Ashley Benson

A csinos kis hazudozó is számtalanszor visz magával egy alkalomhoz illő kistáskát, mely legtöbbször fekete, de a púderszínnel is találkozhattunk már Ashley esetében.

 

Victoria Justice

A Victorius főszereplője is a borítéktáskák gyűjtője, így ő sem maradhatott ki cikkünkből. Ha egy nagyobb gálára hivatalos, biztos viszi magával egyik tatyóját. A legemlékezetesebb az idei MTV Video Music Awards-os, mely neonsárga #hashtag felirattal volt ellátva.

 

Miley Cyrus

A vadóc énekesnő több korszakában is használt borítéktáskákat a szettjei kiegészítéséhez, melyeket általában – mostani ruháival ellentétben – jól választott meg.

 

Nina Dobrev

A Vámpírnaplók Elenájával zárjuk cikkünket, aki nemcsak ruháival és megjelenésével kápráztat el minket, hanem csodás kistáskáival is, melyek a legkülönfélébb színekben előfordulnak. Közülük bármelyiket szívesen elfogadnánk!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Január / 2020 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 90548
Hónap: 2018
Nap: 54